True Love

Trouwplannen? Op zoek naar unieke trouwringen? In onze winkel vind je:

Unieke, eigen designs
Eigen ontwerp mogelijk
Handgemaakt in Rotterdam
14k en 18k gercycled goud
✓ Oud goud verwerken mogelijk

❤ Ringen speciaal voor jullie gemaakt

Maak direct een afspraak

"Het is eervol werk om voor een verliefd stel een mooie set ringen te maken. Je weet dat de ringen de start kenmerken van een leven samen en veel gaan meemaken met de drager."

Alle trouwringen worden met de hand gemaakt in ons atelier in Rotterdam. Trouwringen zijn echt maatwerk. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten. Het eindresultaat is dan ook een unieke, persoonlijke set ringen.

Willen jullie door ons graag trouwringen laten maken? Kom minimaal 10 weken voor jullie bruiloft. Plan via onderstaande link een afspraak in.

Handmade in our own workshop

Na een persoonlijk gesprek en passessie wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Na akkoord worden de ringen in ons atelier gemaakt. Het proces van de eerste keer samen zitten tot de uiteindelijke ringen neemt ongeveer 10 weken in beslag.

Of course, it is also possible to add a personal engraving.

Veel gestelde vragen

Wat kost het?

Meestal is een stel bij ongeveer tussen de €1000 en €1500 kwijt per set. Er wordt na keuze in de winkel een definitieve offerte gemaakt.

Hoe lang duurt het?

Houd rekening met 10 weken. Kiezen jullie voor bijzondere ringen met edelstenen en een heel eigen look? Dan kan het nog langer duren.

Goud of zilver?

Trouwringen zijn echt maatwerk. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten. Maatwerk bieden we alleen aan in 14- en 18 karaat goud. Je kunt kiezen uit geelgoud, roségoud of witgoud.

In zilver kun je kiezen uit onze vaste zilver collectie. Maatwerk aanpassingen zijn in deze collectie niet mogelijk.

Kunnen onze ringen uit oud goud gemaakt worden?

We werken ook met oud goud. Goud verwerken is een tijdrovende klus. Houd er rekening mee dat je vaak duurder uit bent met oud goud. Daarnaast kan niet al het goud verwerkt worden tot iets nieuws. Zo is roségoud en witgoud vaak niet goed te verwerken. Laat je hierover adviseren in onze winkel.

Waar is het?

Voor het bekijken en passen van trouwringen zijn jullie welkom in onze winkel. De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Hoogstraat 8A in Rotterdam.

De winkel heeft parkeergelegenheid in de straat. Dichtbij is parkeergarage Kiphof. Met het ov zijn we ook goed te bereiken, stap dan uit op Oostplein.

Moeten we een afspraak maken?

Vrijblijvend oriënteren? Kom zonder afspraak langs om de ringencollectie te bekijken.

De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00. Een offerte laten maken? Plan dan een afspraak in.

Zijn gravures mogelijk?

Gravures zijn mogelijk. Als de ringen helemaal klaar zijn en goed van maat sturen we ze naar de graveur. In sommige modellen is het niet mogelijk. Geef het aan als jullie gravures willen dan kunnen we daar over adviseren in de winkel.

trouwringen

Laat je inspriren

Ring 14k flower diamond

Normal price From €495.00
Normal Price Offer price From €495,00

Sieraden voor de bruid

We hebben ook mooie sieraden voor de bruid om op haar trouwdag te dragen. Ook hierin zijn persoonlijke wensen mogelijk in 14 karaat goud. We hebben ook leuke attenties voor de bruidsmeisjes en getuigen.

sieraden voor een unieke dag